Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Pengajian Hadith Anak Soleh

Alhamdulillah! Di atas kejayaan kelas pengajian Hadith Adab untuk Kanak-Kanak pada tahun lepas, Al Khaadem dengan berbesar hati membuka slot Pengajian Hadith Anak Soleh. InshaAllah akan bermula pada 8 Februari 2022. Tujuan kelas pengajian ini diadakan adalah untuk mendedahkan kepada anak-anak kita tentang amalan-amalan yang boleh dilakukan oleh mereka agar mereka menjadi anak yang soleh dan tidak hanya mereka berjaya didunia bahkan mereka jua akan berjaya di akhirat.

TEMPAT ADALAH TERHAD (50 orang sahaja)
Lokasi                  : Atas Talian (ZOOM)
Tarikh & Masa  : 8 Februari 2022 / 5.30 petang – 6.30 petang
Hari                      : Setiap Selasa
Yuran Bulanan : RM40 seorang

The event is finished.

Date

Tuesday, 08 February 2022
Expired!

Time

5:30 PM

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: Tuesday, 08 February 2022
 • Time: 4:30 AM

Cost

RM 40.00

Labels

programmes
Category
Al Khaadem

Organizer

Al Khaadem
Phone
6011-31777854
Email
events@alkhaadem.com
Website
http://alkhaadem.com/

Speaker

 • Ustaz Anwar Fakhri Ibrahim
  Ustaz Anwar Fakhri Ibrahim
  Junior Dai'e

  Ustaz Anwar Fakhri bin Ibrahim merupakan graduan lulusan Universiti Islam Imam Muhd Ibn Saud di Riyadh, Arab Saudi dalam bidang Usuluddin (Pengkhususan Al-Quran) di peringkat ijazah.

  Berumur 28 tahun, beliau berasal dari Kajang, Selangor dan baru sahaja menyertai Da’wah Training Programme di bawah kendalian Pertubuhan Al-Khaadem setelah pulang ke tanah air.

  Beliau juga aktif terlibat dalam aktiviti sukarelawan bersama Pertubuhan Al-Khaadem bagi mengisi cuti semester ketika beliau di tanah air.